Exclusieve woonwensen gaan in vervulling bij René Dwars makelaardij


Makelaardij in het hogere prijssegment is een geheel eigen expertise. Bemiddeling, taxatie en financiering van exclusieve woningen vereist naast de nodige marktkennis een hoge mate van affiniteit met exclusief onroerend goed. René Dwars is uw partner in hoogwaardig woongenot.

De Qualis-makelaar van Weert en omgeving

Als enige makelaar in de regio is René Dwars lid van Qualis, het netwerk van kwaliteitsmakelaars. Het Qualis-label wordt slechts aan een zeer beperkt aantal NVM-makelaars in Nederland toegekend, op basis van hun leidende positie in het exclusieve segment. Kijk voor meer informatie op
www.qualis.nl.

Uw woning in goed gezelschap

Als Qualis-lid presenteren wij uw woning bij vermogende woningzoekenden door heel Nederland. Hiertoe staan eigen media als het Qualis Magazine en de Qualis-website tot onze beschikking. Uw woning krijgt de aandacht die ze verdient en u bereikt direct het hart van de doelgroep.

Aankoopbemiddeling op maat

René Dwars kan u perfect adviseren over de aankoop van een kwaliteitswoning in de regio. Wanneer u niet bekend bent in Midden-Limburg, nemen we alle tijd om u in te leiden in de regio Weert en de omringende gemeentes. Daarnaast inspecteren wij samen met u de woningen met potentie, we verzorgen alle administratieve en juridische handelingen en uiteraard helpen we u de beste deal te sluiten.

Wil u meer weten over exclusief wonen in Weert? Bel: 0495 537599 of mail naar info@renedwars.nl. We maken direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Download nu het laatste Qualis Magazine

 


Copyright René Dwars Makelaardij | Disclaimer | KvK nr. 12041767 | BTW-nummer 808848409B01 | Ontwerp en Hosting door: Makicom