Eerste huis kopen

Je eerste huis kopen, dit doe je bij een NVM Makelaar!

Verlaging NHG grens van de baan

De geplande verlaging van de NHG grens, welke eigenlijk 1 juli 2016 in zou gaan, wordt niet doorgevoerd. Profiteer dus dit jaar van deze maatregel.....

Notengaard Vrouwenhof

Nieuwbouwproject Notengaard is nieuw in verkoop!
30 duurzame woningen in Weert bestaande uit vijf blokken met ieder zes woningen. Hoekwoningen geven de mogelijkheid tot een slaapkamer en badkamer op begane grond.
Energielabel voorbeeld

Voordeel van een Energielabel

Wij krijgen met enige regelmaat vragen binnnen omtrent de energielabels van woningen. Sinds begin 2015 bent u verplicht een definitief energielabel beschikbaar te stellen bij verkoop, nieuwe verhuur en oplevering van gebouwen aan de
nieuwe woningeigenaar of huurder.

Woningzoekende

Bent u woningzoekende? Meld u dan nu gratis aan, zodat u als eerste op de hoogte blijft van het nieuwste woningaanbod en de prijswijzigingen http://www.renedwars.nl/inschrijven/
Like tevens onze Facebookpagina voor de eerste previews en laatste nieuws https://www.facebook.com/renedwarsmakelaardij?ref=hl

Gemeenteraad Nederweert stimuleert woningmarkt!

De gemeenteraad van Nederweert heeft dinsdag 14 juli ingestemd met een aantal maatregelen om de woningmarkt/bouw te stimuleren.
Er werd o.a. besloten dat een aantal grondprijzen goedkoper aangeboden kunnen worden en dat de starterslening nieuwbouw wordt verhoogd!

Laarveld 2-onder-1-kapwoning NIEUW!

Schrijf je nu alvast in via onze email info@renedwars.nl of bel naar ons kantoor 0495-537599
Zie onderstaande link voor meer informatie:
www.landelijklaarveld.nl

Maximale hypotheek daalt per 1 juli 2015

Naast de verlaging van de NHG zal ook de te verkrijgen hypotheek gaan dalen. Per 1 juli 2015 kan het in sommige gevallen 5% verlaging betekenen. Maak dus nu nog gebruik van de huidige regelgeving.
Zie ook hier: 'maximale hypotheek daalt verder'

Daling van NHG grens per 1 juli 2015

Per 1 juli 2015 wordt de NHG-grens verlaagd naar € 245.000,-.
Tip! Om nog te profiteren van de huidige NHG-grens van € 265.000,- moet de hypotheekofferte voor 1 juli 2015 zijn uitgegeven door de bank. De ondertekening van de hypotheekofferte is niet van belang.

Makelaar in regio Weert

Rene Dwars Makelaardij BV is de makelaar in Regio Weert voor aankoop, verkoop, aanhuur, verhuur en taxaties in zowel de particuliere als zakelijke sector.