Nieuws

10-12-2014

Unieke kans: appartement (ca. 100m2) met parkeerplaats op een mooie locatie in Weert, scherpe vraagprijs € 245.000,- k.k. Bel snel voor een afspraak!

23-06-2014

Wonen Limburg neemt de kosten van de notariële akte van levering van de woning voor haar rekening indien deze levering vóór 30 september 2014 heeft plaatsgevonden bij één van de geselecteerde notariskantoren. Interesse? Neem voor meer informatie contact met ons op!

12-06-2014

Met succes zijn de 4 woningen type De Wachter verkocht. De bouw gaat binnenkort van start! Mensen welke interesse hebben in het wonen op Laarveld kunnen zich bij ons melden, de voorbereidingen voor nieuw aanbod zijn al opgestart!

08-04-2014

Op zoek naar je droomwoning? KLIK HIER voor ons nieuwste woningaanbod:

19-12-2013

Vandaag zijn de eerste lifetime woningen te nederweert opgeleverd. 
In het bijzijn van deputé dhr. Lebens en wethouder dhr. Mackus werd uit handen van Meulen projectontwikkeling bv de eerste sleutel symbolisch overhandigd aan Roy van Dooren.
 
Wij wensen Roy veel woonplezier toe in zijn nieuwe woning!

13-11-2013

Wonen Limburg opent voor u haar deuren op donderdag 21 november a.s. van 17:30 - 19:30 uur! U bent van harte welkom op St. Jozefslaan 50, 210 of 222 te Weert voor meer informatie omtrent de appartementen en/of andere objecten uit het koopaanbod van Wonen Limburg.

22-08-2013

Vanaf 23 augustus tot en met 6 september 2013 wordt de vraagprijs van onderstaande objecten tijdelijk verlaagd met 15%! Het resultaat van deze actie staat wordt in onderstaande tabel inzichtelijk gemaakt:

 


Diesterbaan 15, Weert:                originele vraagprijs:  € 475.000,-- k.k.       actieprijs: € 403.750,-- k.k.


Maaslandlaan 90, Weert:             originele vraagprijs: € 285.000,-- k.k.        actieprijs: € 242.250,-- k.k.


St. Theuniskapelweg 1a, Weert: originele vraagprijs: € 400.000,-- k.k.       actieprijs: € 340.000,-- k.k.


Klik op het adres voor meer informatie over de woning!


Voorwaarden:


• De actieprijzen gelden van 23 augustus t/m 6 september 2013;
• Neem telefonisch contact op met ons en maak een afspraak voor een bezichtiging;
• De korting van 15% bepaalt meteen de bodemprijs. Onderhandelen is niet mogelijk;
• De korting van 15% geldt alleen als u vóór 7 september 2013 overgaat tot het kopen van de woning;
• Na 6 september 2013 geldt voor alle deelnemende woningen de oorspronkelijke vraagprijs. Wees er dus snel bij!;
• Foutieve vermeldingen op de website zijn voorbehouden.

04-07-2013

Wonen Limburg verkoopt woningen uit haar bestaand bezit onder de naam 'Koop en Woon'. De woningen zijn van Wonen Limburg, maar de makelaar verkoopt deze. Hiervoor werkt Wonen Limburg samen met een team van makelaars verspreid door heel Limburg.

René Dwars makelaardij BV mag voor de regio Weert de woningen van Wonen Limburg verkopen.

Wonen Limburg heeft een groot aanbod woningen in het lagere prijssegment. Die zijn te huur, maar voor een deel nu ook te koop. Daarmee is kopen voor iedereen bereikbaar. De koopwoningen van Wonen Limburg zijn eerlijk, zowel de prijs als de kwaliteit. De buitenkant is altijd professioneel door ons onderhouden. De binnenkant wordt in drie varianten opgeleverd: van instapklaar tot kluswoning. Dat doet Wonen Limburg omdat niet iedereen dezelfde wensen heeft: wil je zelf aan de slag of heb je daar helemaal geen tijd of geld voor? Wonen Limburg heeft een koopwoning voor ieder budget en iedere woonwens.

Lees het de eerste editie van het magazine ‘Koop en Woon’ voor meer informatie. Mochten er vragen zijn dan staan we je graag te woord!

 

03-04-2013

Binnenkort in de verkoop: 8 eengezinswoningen op diverse locaties in Weert. Prijzen: ca. € 140.000 k.k.

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte!

Neem contact op via 0495 - 537 599 of info@renedwars.nl

05-03-2013

1-2-3 Wonen, nieuwbouwwoningen in Hoebenakker Nederweert!

In drie stappen uw eigen huis bouwen? Meulen maakt het mogelijk en betaalbaar!

Tijdens de goed bezochte informatieavond op 04 maart jl. heeft Meulen het nieuwe concept '1-2-3 Wonen' gepresenteerd. 

Kies uit een van de 5 basisontwerpen, pas het basisontwerp naar uw eigen wensen aan en Meulen ontwikkelt en bouwt uw droomhuis, zoals u het wilt hebben. Zo eenvoudig kan het!

Kies uit één van onderstaande ontwerpen:


Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met één van onze mederwerkers via 0495-537599 of info@renedwars.nl!

22-02-2013

Op 4 maart a.s. om 19:00 uur infoavond Bi-j Siem te Nederweert in verband met het nieuwe concept: 1-2-3 Wonen in Hoebenakker te Nederweert! Neem contact op met ons kantoor voor meer info!

21-01-2013

Binnenkort in nieuw in ons aanbod drie instapklare woningen in de wijken Moesel en Boshoven in de prijsklasse € 169.000,- k.k. tot € 183.000,- k.k. Interesse? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

19-10-2012

Op dit moment zijn we samen met een aantal serieuze aspirant-kopers in overleg om het gewenste woningtype starter; gezin- of levensloopbestendige woning te kiezen.

Zodra deze optanten hun voorkeur hebben uitgesproken zullen we kijken naar de exacte situering, kavelkeuze. Eventuele opties die al dan niet direct of op termijn, na enkele jaren worden gekozen worden meegenomen in de definitieve kavelkeuze. Uiteindelijk ontstaat dan op termijn een wisselend straatbeeld.

Twijfelt u nog dan is een vrijblijvend gesprek niet verkeerd. Tot januari 2013 kan men nog gebruik maken van de huidige hypotheekrenteaftrek regeling. In januari veranderen hypotheekvorm en/of aftrekbaarheid wat inhoud dat men minder zal kunnen lenen.

Nogmaals kort enkele belangrijke voordelen van een Lifetime woning:

  • men kan groeien in gezinssamenstelling, carrière       alsook in de woning waardoor verhuizen niet en/of minder snel hoeft plaats te vinden;
  • woonkeurbestendig; lees toegankelijk voor rolstoelgebruikers;
  • optimale isolatie van wanden, vloer en dak waardoor minder installatie; lees energie nodig is;
  • eenvoudig uit te breiden op begane grond, complete achtergevel kan eruit daar een voorziene balkconstructie de opening met bovenliggende gevel kan dragen;
  • basis EPC= 0,6 is eenvoudig én bewoners kunnen zelf middels toepassing van een zonneboiler én zonwering op zuiden en zuidwestgevels een EPC = 0,4 bereiken.

Kortom, een woning die nu bij u past danwel op momenten dat uw wensen toenemen. Een product met potenties.

Maak een afspraak met een makelaar van ons kantoor ontdek waarom Lifetime wonen ook voor u interessant is!

01-08-2012

Lifetime wonen® groeit met u mee! Infoavond 19 september  a.s.

‘Lifetime wonen’, ontwikkeld door Meulen Groep in Weert, mag je gerust een revolutionaire vinding noemen. Van de starter tot de senior biedt de ‘meegroeiwoning’ alle ruimte en mogelijkheden om individuele woonwensen te realiseren en op een eenvoudige manier. ‘Lifetime wonen’ is het langverwachte maatwerk-antwoord op vragen uit de markt… 'Lifetime wonen' betekent in de praktijk woonkeur- c.q. levensloopbestendig wonen. In een waardevaste, courante woning. De basis van Lifetime wonen zijn kavels van 9.15 x 23 m1, waarop woningen worden gerealiseerd die te allen tijde, in elke levensfase, zijn uit breiden naar behoefte. Voor de eigenaar is het belangrijk te weten dat hij bij latere uitbreiding niet gebonden is aan Meulen. In ons Lifetime-concept is tevens gekozen voor maximale isolatie en beperking van installaties, en dus van energieverbruik. Op woensdag 19 september a.s. organiseren wij een infoavond over ‘Life Time Wonen’ waarvoor u van harte bent uitgenodigd. Deelnemers kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier onder "CONTACT". Deze avond vindt plaats bij de Rabobank te Nederweert, Raadhuisplein 2. Aanvang: 19.00 uur.

02-06-2012

Donderdag 31 mei jl. overhandigde Wethouder Anton Kirkels tijdens een feestelijke bijeenkomst de sleutel aan familie Bos ter ere van de oplevering van de eerste projectmatige woningen type Schilder in de nieuwbouwwijk Laarveld in Weert. Voor de kopers gaat hiermee een lang gekoesterde wens in vervulling!

Laarveld een nieuwbouwplan wat de eerder geprezen kwaliteiten, zoals daar o.a. zijn te benoemen: een bijzondere locatie met veel en landelijk groen, een lage woningdichtheid, een divers woningaanbod met diverse straatbeelden, tot nog toe volledig heeft waargemaakt!  In een periode dat de verkoop in andere regio’s al enige tijd behoorlijk stagneerde, bleek de verkoop van de gemeentelijke zelfbouwkavels en de 61 projectmatige woningen opvallend succesvol. Momenteel is nog te koop slechts 1 type Beiaardier en nog 6 eerst zeer recentelijk in verkoopgebrachte type Wachter en Drapenier II. De projectmatige woningen zijn ontwikkeld door Meulen Projectontwikkeling BV en Nouville Ontwikkeling in samenwerking met de gemeente Weert.

Met deze voortvarende verkopen lijkt een stevige basis te zijn gelegd voor een verdere succesvolle ontwikkeling van de laatste 10 woningen uit de 1e fase en van de overige fases van Laarveld.

11-07-2011

Ook benieuwd naar de vorderingen van het nieuwbouwplan Laarveld te Weert? Klik dan hier voor een webcam welke gericht is op het bouwproject! (via: Weertdegekste.nl)

Er zijn overigens nog enkele nieuwbouwwoningen beschikbaar, klik hier voor meer informatie!

01-07-2011

Overdrachtsbelasting tijdelijk verlaagd van 6% naar 2%! Wellicht is de aankoop van uw droomhuis hierdoor binnenkort werkelijkheid! Voor meer informatie klik hier of informeer bij onze medewerkers.


Copyright René Dwars Makelaardij | Disclaimer | KvK nr. 12041767 | BTW-nummer 808848409B01 | Ontwerp en Hosting door: Makicom