Huren en verhuren van bedrijfspanden

De huurmarkt is voortdurend in ontwikkeling en de regionale verschillen zijn groot. René Dwars houdt het prijsniveau van alle winkel-, kantoor- en bedrijfsruimten in Weert en omgeving voortdurend in de gaten, zodat we u nauwgezet kunnen adviseren over een reële huurprijs. Bent u op zoek naar een huurlocatie of wilt u uw huidige pand verhuren? Dan vindt u in René Dwars de bedrijfsadviseur die u zoekt. Bij ons bepaalt u zelf welke diensten u afneemt. Dat kan een goed advies zijn in de vorm van vastgoedconsultancy of een volledige (ver)huuropdracht. Neem eens contact met ons op voor een oriëntatiegesprek, bel 0495 537599 of mail naar info@renedwars.nl.

Uw zakenpartner, ook op de langere termijn

Als uw persoonlijk bedrijfsmakelaar nemen wij u alle zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op uw onderneming. Ondertussen zorgen wij dat alle juridische en administratieve aspecten rondom de huur of verhuur van uw bedrijfspand zijn geregeld. Daarbij analyseren we regelmatig de waardeontwikkeling van uw pand, zodat de huur zich optimaal verhoudt tot die van de overige bedrijfspanden in de straat, wijk en stad.


Copyright René Dwars Makelaardij | Disclaimer | KvK nr. 12041767 | BTW-nummer 808848409B01 | Ontwerp en Hosting door: Makicom