Bemiddeling tussen huurders en verhuurders

René Dwars bemiddelt tussen particuliere verhuurders en woningzoekenden die een appartement of woonhuis willen huren. Ons aanbod verschilt sterk van de huurwoningen die worden aangeboden door een woningbouwvereniging. Wij bieden u huurappartementen en huurwoningen in een lage prijsklasse tot een hoge prijsklasse. Bekijk het huuraanbod.

U zoekt een huurwoning?

Bij een huurwoning komen andere zaken kijken dan bij een koopwoning. Zo is het goed mogelijk dat u de huurwoning slechts tijdelijk wilt huren. Juist daarom willen we uw wensen persoonlijk doorspreken, zodat we gericht voor u kunnen gaan zoeken.
Maak meteen een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Professionele service voor verhuurders

U bezit een pand dat u wilt verhuren? René Dwars brengt u in contact met potentiële huurders. Wij voeren het intakegesprek en onderzoeken of de huurders passen bij de ruimte die u verhuurt. Verder verzorgen we alle juridische zaken en voorzien we uw huurcontract van de benodigde clausules, zodat de zekerheden voor huurder en verhuurder in balans zijn.


Copyright René Dwars Makelaardij | Disclaimer | KvK nr. 12041767 | BTW-nummer 808848409B01 | Ontwerp en Hosting door: Makicom