Assurantiën


René Dwars Assurantiën BV als verzekeringsadviseur? Dat zit zo. Klanten die tevreden waren over ons als makelaar stelden steeds vaker de vraag of we niet ook hun woonhuis- of inboedelverzekering konden regelen. Reden voor ons om een afdeling verzekeringen op te richten. Onze verzekeringsadviseur kan u adviseren over uw verzekeringspakket, van aansprakelijkheidsverzekering tot doorlopende reisverzekering. Desgewenst neemt hij uw huidige verzekeringspakket met u door om te zien of alles goed op elkaar aansluit én of u niet te veel premie betaalt. De kans is groot dat hij u een voordeligere oplossing kan bieden. Omdat ons kantoor geen tussenpersoon is voor één specifieke verzekeringsmaatschappij, kunnen we per verzekering zoeken naar de aanbieder met een scherpe prijs en goede dekking.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel: 0495 537599 en vraag naar Edo of mail: edo@renedwars.nl.

Download hier ons dienstverleningsdocument

Download hier een blanco werkgeversverklaring

Download hier ons klantprofiel-inventarisatieformulier

Deskundig advies

De
Wet op het Financieel Toezicht (WFT) is een nieuwe wet die strenge eisen stelt aan financiële dienstverleners op het gebied van integriteit, deskundigheid, financiële zekerheid, transparantie en zorgplicht. Alleen wanneer een kantoor aan alle eisen voldoet, mag het haar diensten aanbieden. René Dwars Assurantiën BV voldoet aan de eisen van de Wet op het Financieel Toezicht.


Copyright René Dwars Makelaardij | Disclaimer | KvK nr. 12041767 | BTW-nummer 808848409B01 | Ontwerp en Hosting door: Makicom